Come Together Roermond-pin voor vrijwilligers Stichting Oor

7 February 2021

Onlangs hebben wij als stichting OOR een waardering in de vorm van de “Come Together Roermond-pin” voor vrijwilligers uit handen van wethouder Marianne Smitsmans mogen ontvangen.
De onderstaande tekst hoort bij het bericht welk hier over gaat.
De Huiskamer van Roermond is een initiatief van de stichting Opvang en Ontmoeting Roermond (OOR). Met zorg en aandacht realiseert een enthousiaste groep vrijwilligers de opvang en ontmoeting voor kwetsbare medemensen die, om welke reden dan ook, in isolement of de anonimiteit leven. De Huiskamer is een plaats waar iedereen, dak- en thuislozen, mensen met psychosociale – en materiële problemen of mensen die gewoon verlegen zitten om een praatje, terecht kunnen voor een kop koffie en een goed gesprek.

Annelies Rijvers en Joop van Veen namen de nominatie namens de stichting met dank in ontvangst. ‘Het betekent voor ons erkenning, en bevestiging dat we er toe doen’. Het is ook een waardering, voor het werk dat alle vrijwilligers binnen de stichting doen! Dat ‘werk’ doen ze allen met heel veel plezier! Hun motivatie is en blijft de omgang met mensen, en iets willen betekenen voor de mensen die hun huiskamer bezoeken.

Als bestuur waarderen wij deze onderscheiding zeker, maar willen benadrukken dat het toch onze vrijwillige gastvrouwen en -heren zijn die deze verdienste echt waarmaken.

Terug naar het overzicht